Ons bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Mercatorweg 2 in Joure op het industrieterrein De Woudfennen dat is gelegen direct aan de A7. Het industrieterrein is uitstekend  toegankelijk vanaf de A7 en de A6. De Woudfennen ligt op niet al te grote afstand van het centrum van Joure.

Joure (Fries: De Jouwer) is een plaats centraal gelegen in de zuidelijke helft van de provincie Friesland en is de hoofdplaats van de gemeente De Fryske Marren (de Friese Meren). Joure heeft iets meer dan 13.000 inwoners.

Joure ligt aan het knooppunt waar de A7 en de A6 bij elkaar komen en heeft derhalve uitstekende verbindingen via de A7 in westelijke richting naar Sneek en verder via de Afsluitdijk naar Noord-Holland en in oostelijke richting naar Drachten en Groningen.
De A6 begint hier en eindigt wanneer deze in zuidelijke richting wordt gevolgd, bij de A1 bij Hilversum en Amsterdam. Joure is op korte afstand gelegen van Heerenveen alwaar een uitstekende verbinding bestaat via de A32 naar Leeuwarden en Zwolle.

Joure is een belangrijke afvaartplaats voor luchtballonnen en sinds 1986 vindt hier het jaarlijkse de Friese Ballonfeesten gehouden vanaf de Nutsbaan.